Thursday, December 6, 2012

Hari-hari Terakhir di Ipoh.

     Since last week. Sabtu, kemas barang and send back some stuff to Kedah. Ahad, kemas barang. Isnin, pengsan. Selasa, pengsan. Rabu, packing barang and jual old magazine and buku dekat Novelhut Ipoh Parade <---- Banyak-banyak cuma dapat RM10 je *nanges*
    Diatas ni suku barang yang dah siap packing [untuk bawa balik naik kereta and pos] as lagi suku dah send back to Kedah earlier. Now ni, collection buku je dah 3 kotak. Ya, di atas ini tidak termasuk dengan pakaian. Pakaian belum kemas lagi. Nak kena separate to two hari ni. For myself and for donation. Which I have to settle hari ni juga sebab esok dah busy post motor [via Poslaju Malaysia of course], pos barang and nak terminate Streamyx. 
     Dijangka esok malam atau pagi Sabtu baru gerak balik JB. Penatnya saya~~~~~! Balik nanti nak tidur sepanjang hari, hibernate 2,3 minggu malas nak bother bout surrounding and people. Badan pun tak berapa sihat lagi. Siksa.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...