Wednesday, November 7, 2012

Postcrossing Update!

Kalau korang tak tahu Postcrossing tu apa, boleh rujuk entri di [SINI]
My first postcard from Taiwan!
Currently 3 of my postcards dah sampai kat member yang lain
[USA, Germany and Ukraine]
So tinggal lagi dua postcard tak sampai lagi, to Poland and Rusia.
(^______^)
OK, nak start sendinf another postcard lagi. Tapi mana nak cari postcard lagi kat Ipoh ni?
Tak pernah jumpa pun. Huhuhu.

6 comments:

  1. bestnya dapat poskad dari lua. hehe.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Boleh baca kat sini:

      http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/10/nak-try-postcrossing.html

      Delete
  3. dah terjoin postcrossing. after bace kat ur blog. hehe
    baru je nak send my first 5 postcards. tapi ssh btol nk cari poskad kat sini. nyesal plak tak beli dulu time terjumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal. Saya pun problem. Rugi tak beli kad banyak2 hari tu.

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...