Friday, November 9, 2012

Dramatic version of Kamera Rosak

Kamera saya dah rosak
Macam mana nak update blog kalau tak ada gambar?
Macam mana nak ambil gambar kalau tak ada kamera?
(+____________+)"
Kamera saya jatuh, sekarang tak boleh autofocus and blurry.
Nak bela dalam masa terdekat ni rasanya macam tak ada budget apatah lagi nak beli baru.
Henfon kamera pun tak ada sebab pakai cokia lampu suluh je.
Nak nangis

OK. Kawan-kawan minta jasa baik untuk menderma dengan klik iklan nuffnang/Churp-Churp diatas. Segala review akan di postpone sampai dapat kamera baru.

7 comments:

  1. ALOLO..tiannyer...beli bawu jer lah klu camera rosak..

    ReplyDelete
  2. aduiii..klau dkt bleh gak tlg repairkan.....

    ReplyDelete
  3. dah click sumer 5 kat atas :D do be happy k,,

    ReplyDelete
  4. Join sini sebagai Publisher, pasti dapat tambah pendapatan; http://madvertising.perfectinter.net/publishers.htm

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...