Beauty, Lifestyle & Parenting Blogger
Welcome to my blog. Got something you wanna say or ask? Find me on FB/Twitter or/Google+/Formspring [which you can find the link on the left side of this page too] OR shoot me an email busymonkey07[at]gmail.com and I'll get right back to you a.s.a.p.! Will love to hear from you and have a great day!
-monolog.dalam since 2011-

SweetMuslimah.com

Freelance Jobs

Tuesday, November 20, 2012

Camera Problem.

Problem: Tak boleh auto focus
(+_______+)"
Why? o why? Sekarang Lin patut buat apa ek?
Kalau hantar repair, mahal tak?

11 comments:

intaNadia said...

rasenya baik try tanye dulu kat kedai cost repair bape. kalau kedai rekemen beli baru je, so baik beli baru tros kan. dah lame ke pkai camera nie?

#ciksuzlin said...

(^_____^)" dah lama. banyak jasanya ni.

intaNadia said...

camera mmg gitu. ade jangka hayat dia. rasenye after shutter count tertentu mmg dia akan rosak

#ciksuzlin said...

o macam tu ek? (>______<)" nampaknya kena ikat perut lagi ketat la nak simpan duit beli kamera lepas ni.

Syuhada Salleh said...

beli bru lin..hehe..

Sabrina Tajudin said...

same! my digital camera susah nk auto focus! i want a new camera so badly......

#ciksuzlin said...

tak berapa mampu lagi (T______T)

#ciksuzlin said...

Better buy cheap camera first. (>______<)" Really need it!

Cik Nurul Siezuka said...

Akak Phone problem.. Habis semua SD card rosak.. :(

Intan Norhaida said...

survey harga repair n harga beli baru..yg mana palig berbaloi....tp nk puas ati, beli je baru kan???:)

diana said...

Dia mintsk tukar baru la tu..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...