Tuesday, November 20, 2012

Camera Problem.

Problem: Tak boleh auto focus
(+_______+)"
Why? o why? Sekarang Lin patut buat apa ek?
Kalau hantar repair, mahal tak?

11 comments:

  1. rasenya baik try tanye dulu kat kedai cost repair bape. kalau kedai rekemen beli baru je, so baik beli baru tros kan. dah lame ke pkai camera nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. (^_____^)" dah lama. banyak jasanya ni.

      Delete
  2. camera mmg gitu. ade jangka hayat dia. rasenye after shutter count tertentu mmg dia akan rosak

    ReplyDelete
    Replies
    1. o macam tu ek? (>______<)" nampaknya kena ikat perut lagi ketat la nak simpan duit beli kamera lepas ni.

      Delete
  3. same! my digital camera susah nk auto focus! i want a new camera so badly......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better buy cheap camera first. (>______<)" Really need it!

      Delete
  4. Akak Phone problem.. Habis semua SD card rosak.. :(

    ReplyDelete
  5. survey harga repair n harga beli baru..yg mana palig berbaloi....tp nk puas ati, beli je baru kan???:)

    ReplyDelete
  6. Dia mintsk tukar baru la tu..hehe...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...