"monolog.dalam since 2011"
Welcome to my blog. Got something you wanna say or ask? Find me on FB/Twitter or/Google+/Formspring [which you can find the link on the left side of this page too] OR shoot me an email busymonkey07[at]gmail.com and I'll get right back to you a.s.a.p.! Will love to hear from you and have a great day!
https://www.facebook.com/messages/ciksuzlin

Love Freebies? |

Tuesday, November 20, 2012

Camera Problem.

Problem: Tak boleh auto focus
(+_______+)"
Why? o why? Sekarang Lin patut buat apa ek?
Kalau hantar repair, mahal tak?

11 comments:

  1. rasenya baik try tanye dulu kat kedai cost repair bape. kalau kedai rekemen beli baru je, so baik beli baru tros kan. dah lame ke pkai camera nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. (^_____^)" dah lama. banyak jasanya ni.

      Delete
  2. camera mmg gitu. ade jangka hayat dia. rasenye after shutter count tertentu mmg dia akan rosak

    ReplyDelete
    Replies
    1. o macam tu ek? (>______<)" nampaknya kena ikat perut lagi ketat la nak simpan duit beli kamera lepas ni.

      Delete
  3. same! my digital camera susah nk auto focus! i want a new camera so badly......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better buy cheap camera first. (>______<)" Really need it!

      Delete
  4. Akak Phone problem.. Habis semua SD card rosak.. :(

    ReplyDelete
  5. survey harga repair n harga beli baru..yg mana palig berbaloi....tp nk puas ati, beli je baru kan???:)

    ReplyDelete
  6. Dia mintsk tukar baru la tu..hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...