Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

[link]

Kenapa berblog?
Isi masa lapang, and nak kongsi info dengan family and kawan-kawan.

Macam mana boleh terjebak?
Just for the sake untuk isi masa lapang dari sekolah menengah dulu. Jadi Lin cari satu platform yang boleh membantu diri sendiri and orang lain by sharing any info.

Tujuan asal berblog:
Sharing anything, everything with everybody!

Yang menarik dalam blog saya...
My blog is all about my life, my journey through it, what I see, feel or taste to be share with my readers. Particularly, I blog about beauty stuff, health, food, lifestyle and of course my life as full time pharmacy student and me as a wife to my other half. I love to share my thought with my reader, vice versa

Sumber Inspirasi:
Kak Mia and a lot of beauty blogger!
[Plus Size Kitten, Shazwani Hamid, The PinkStilettos, Jessying, Judy's Life, My Women Stuff etc.!]

Ends: 9pm, tonight!

96 comments:

  1. Dari segmen yang sama. Hi :)

    http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini!!
    selamat malam :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. Singgah Dari Segmen Yang Sama
    http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. DARI SEGMEN YG SAME .. DTG CINI ^_^

    ReplyDelete
  5. Saya pun join segmen ni jugak :D
    http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. ooo...btw, Charlie in the house:)

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yg sama . Singgah sini ! :D

    ReplyDelete
  8. salam jejalan dsini sambil BW jom serbu
    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama :)

    http://amalinarazali93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurren-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #550

    ReplyDelete
  14. :) Terjah saya punya . http://secretwriter-pqah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html singgah sini jugak :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. datang singgah sini, dari segmen sama...

    happy blogging :)

    jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;) Jemput terjah ke entri Zam juga~

    http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    Ok, gtg now~ Bye :D

    ReplyDelete
  19. terjah follow sini dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. hai! jom singgah http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  21. haa.part of wife? dh kawen ke? ok.keep it up.terus bagi info menarik ea^^ hee.

    ReplyDelete
  22. Done follow.. Follow back at

    http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. Hai , datang dari segmen yang sama .
    Jom singgah blog saya :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. Singgah sini and saya dari segmen yang sama :) komen entry saya pula :) . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. haiiii...salam dr segmen yg sama..

    *Jom join bloglist sy pulak:
    http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-elih-japahar.html

    ReplyDelete
  27. follow sini #552. follow back yaa :) Singgah dari segmen sama --> http://quraistory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  28. salam dik..dari segmen lyssa ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  29. Lyeen dtg sini follow dr segmen yg sama..:)

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    happy blogging dan ni cupcakes utk kamu..:)

    ReplyDelete
  30. singgah dari segmen sama....follow sini ...no.555
    singgah blog fendy yer...xfollow pon xpe...its okay..

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  31. jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  32. singgah ! done follow ~ follow balek eh ? ^.^

    ReplyDelete
  33. jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  34. salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen
    http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  35. SINGGAH !!!!!!!!!!!!!!!!! FOLLOW ME IF YOU LIKE :))))

    ReplyDelete
  36. http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html <- BLOGWALKING sini pulak :)

    ReplyDelete
  37. Hye Awak, Dari segmen yang sama :)
    Salam kenal dari Ju'ah, Comel blog awak .

    http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  38. Hye , singgah sini dari SEGMEN yg sama :D

    http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  39. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  40. Salam Suzlin!

    MM datang terjah dari segmen sama.. Oh! btw follow sini skali lah #559 ^_^

    Kalau sudi jemputlah singgah ye..

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  41. dari segmen yang sama.. :)

    http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  42. dari segmen yang sama . .

    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  43. hai! singgah tempat awak segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  44. dah folow ..dari segmen yg sama sila folow balik http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  45. dari segmen yg sama (:
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  46. singgah sebentar,, dari segmen kak Lyssa ;) http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  47. jalan sini..dari segment y sama..selamat bkenalan ok! sama2 la kita berblogging.. :)

    ReplyDelete
  48. jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  49. Datang follow dan membaca cerita awak kat sini.. :)

    http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  50. dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

    http://mefaizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. wah..hebad2 uiolls..

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. b'blogging mmg sgt bgs d jdikn sbg hobi tuk msa lpng.

    slmt b'blogging&dtg dr segmen yg sma

    JOm terjah blog sy lak

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  53. Fatihah Amsyar here.. Saya manusia ke 128 dalam list Lysaa Faizureen segmen

    So keep in touch thanks for the nice blog.. http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#comment-form

    ReplyDelete
  54. dari segmen yg same.done follow u.follow me back:D

    ReplyDelete
  55. Salam...dari segmen yang sama..cantik blog ni..jom singgah blog akak..http://www.auntummawar.blogspot.com..akak dah follow blog ni..:)

    ReplyDelete
  56. Blogwalking dari segmen yg sme :) nice blog..jmput lawat blog sye kmbali yea :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  57. wahh!! hebat,, blogwalking
    http://vanilladotlatte.blogspot.com

    ReplyDelete
  58. Saya datang dari segmen yg sama , isi awk sangat mantap :) Dan jemput ke sini ye : http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    P/s : Sy dah follow awk , dan follower yg ke 568 ;))

    ReplyDelete
  59. Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  60. Singgah dari segmen yang sama
    http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  61. saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  62. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  63. Assalamualaiku/Konnichiwa~!
    saya BW sini dan saya juga dari segmen yg sama.

    http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  64. Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  65. Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
    http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  66. salam...dari segmen yang sama....tq
    http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  67. singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
    http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  68. hye ,datang dari segmen kak lyssa :)

    ReplyDelete
  69. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  70. Assalamuailaikum .. hai mira pun join segmen yg sama :) follow awk kay ><

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  71. Saya terjah sini .. dri segmen yg sama .. :D
    atira-ameer.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  72. Hye , sy pun dari segmen sama . Jum tekan ^^ :

    http://ilhamiizzah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    =)

    ReplyDelete
  73. Dari segmen yang sama..
    done follow you! (573) follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  74. hai awakk :D singgah dari segmen yang sama :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  75. singgah sini.. jom singgah hanis plak :)
    http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  76. dari planet yang sama, menterjah di kawasan anda, eh tertekan buttin follow la pulok.

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  77. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  78. Ramai dah join segmen ni..good luck

    ReplyDelete
  79. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  80. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  81. slmat berblogging :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  82. Selamat berblogging !!!!!!!!!! Nice la !!!

    ReplyDelete
  83. eyhyehye segmen yg same ,done polo u

    ReplyDelete
  84. salam selamat bersegmen ya :)
    shida singgah dr segmen lyssa juga..
    visit me back >>
    195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    nice blog :)

    ReplyDelete
  85. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  86. datang melawat..mari singgah blog maria pulak


    . http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    TQ

    ReplyDelete
  87. dtg terjah dari segmen yg same. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  88. datang terjah sini ..

    http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  89. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  90. salam..
    hye..
    daro segmen yg sme..
    jom visit my blog.. klu sudi follow la skli hehehe ^^

    http://juzabluelygirlz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  91. Lepas spm bosan kn ? Macam tak de ape yg nak dibuat. so, berblog lah yg best. Huhu.

    http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  92. deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

    ReplyDelete
  93. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  94. Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.
    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...