Sunday, October 14, 2012

Revisited: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion.

I've been using Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion since January lepas. Since then, it does give me a good outcome/result and I love it. No more flaky skin, leave soft and supple skin behind macam yang state dalam iklan tu la.
     Now Lin bukan nak review bagai pasal produk ni, tapi nak persoalkan bila benda ni nak habis? HAHAHA. This is the used level after almost 10 months Lin guna, and yeah, surprisingly this is still my FIRST bottle. Yep-yep, Lin guna 5 drops in the morning, 5 drops at night on my face pat here and there...yada-yada and walaupun kadang-kadang terskip pakai bila nak cepat [pagi] or mengantuk sangat [malam], tapi Lin rasa most of the time I do use this. Now, I wonder how to finish this up. Sekarang dah bulan 10, pakai baru 40%. Lets do some simple math here. 40% = 10 bulan so 60% = 15 more months which mean akhir tahun depan baru nak habis la kot. Expired tahun 2014 (+_______+)" Botol lagi satu pun tak sentuh lagi. Nak bagi kat orang, tapi sayang. <--- kedekut. Nak jual, ada orang nak beli ke? 

Nak beli mask tablet kat Watson. 

4 comments:

  1. Replies
    1. Nanti dah pakai, buat review tau. Kongsi-kongsi.

      Delete
  2. t'ingin nak pakai tapi mahal pula. ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak sample dia tak? Kita boleh bagi. Meh alamat (^________^)

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...