Saturday, October 20, 2012

Free Shampoo!: L'oreal Paris Fall Repair

Hope this works.
[link]
I do have problem with my own hair. I guess everyone does. Problem Lin, rambut Lin gugur dengan banyak juta-juta lemon than it suppose to be. Masalah lain tak ada, tu kelebihnya pula. But the problem is, rambut Lin tak mudah putus tapi mudah tercabut. got it? got it? Maksud Lin kalau dia gugur, dia tercabut dari akar. Kesimpulannya kulit kepala la problem kan? Since the past few years, I face this kind of problem and takut kalau rambut botak.
(+________+)
...well, which never happened, yet
Ibu Lin suruh potong so biar dia tumbuh rata etc., tapi sayang pulak rambut 4 tahun ni. Nak pegi Yun Nam whatsoever, manalah ada duit. Setakat lumur santan, minyak zaitun pelbagai macam mampu lah. Hahaha. Ada tips tak? 

Elok sangat lah tu, shampoo sedia ada pun dah nak habis. Jimat belanja.

2 comments:

  1. sejak akhir2 ni probs kita sama la, lin. t'cabut dari akar. kalau gatal2 tu if garu then tarik, byk yg t'cabut. huhu... shampoo terbaru L'oreal tu ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita. kalau sikat je mesti ad rambut pada sikat. kalau sikit xpe lagi, ni banyak.


      Lin baru je dapat shampoo ni, baru guna sekali. nanti lin inform result dia macam mana ek.

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...