Saturday, October 20, 2012

Food Porn: McDonald Samurai Beef Burger

     Sebelum ni saya tak kemaruk pun. Masa burger ni mula-mula keluar, I asked my friends yang dah try. Diorang kata tak sedap, manis, etc. so keterujaan tu memang tak ada lah. But not until last night, bila Lin sangat lapar tahap dewa after membaca entri tentang Samurai Burger di blog Hanif Idrus.
Last night:
Hasilnya, hari ni kami pergi makan McDonald lagi:
...bankrupt! (>_______<)"
OK to be honest, I don't like McD burger much [well except for Prosperity Burger]. Daging tipis, kering di tekak etc. Quarter Pounder pun sama, dalam iklan nampak tebal gila, tapi bila beli, hampeh. Misleading sungguh. But not this time, Samurai Beef Burger memang terbaik!
Sila tengok iklan McD di atas dan bandingkan dengan ketebalan daging yang sebenar, tak jelas boleh klik pada gambar.
So how? Teruja tak? Juicy gila, daging tebal gila, sedap gila boleh pengsan. Tapi satu je yang tak best. MAHAL gila! *nanges*

Selera orang lain-lain kan?

6 comments:

  1. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.00/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete
  2. Muahahahahhaa...sedapkan.....
    tapi mahal..kalau double tu mahu cecah RM16..huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2. Apa kata Hanif Idrus belanja kita. Hahaha.

      Delete
  3. rasa dia macam prosperity versi manis kan?i pun suka daging dia..sedap.nasib baik sempat makan sblm pantang

    ReplyDelete
  4. Burger McD saya paling suka GCB. yummy!

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...