Sunday, September 9, 2012

Total Image Exchange Program at Watson, Biotherm and Clinique samples.

Semalam dulu Lin ada post entry tentang Total Image Exchange Program, Biotherm and Clinique free samples dekat my other blog--->HERE, HERE and HERE. Then today bermulalah aktiviti-aktiviti cheapskate kami and this is the result:
Natural Crystal Roll On Deodorant worth RM14.90.
Total Image S body worth RM59.90.
3x Biotherm Revitalizing Eye Massagem 1.5ml samples worth RM16 each. 
TOTAL SAVING TODAY: RM122.80. Isn't it great?
Mesti korang confuse kan mana sample Clinique? Well dear~ saya telah dihalau oleh saleperson itu. Dia tak nak layan and tak mahu bagi. Oh, sedih sekejap. Mentang-mentanglah kita nak barang free~ kan? Apa-pun I'm happy today! (^_________^)" Oh ya, kalau anda-anda nak tahu tentang freebies-freebies semasa, keep up with me dengan follow blog saya yang ini ya ----> [I LOVE FREE STUFF].

5 comments:

  1. jhtnya. dia halau. ble wt komplen tu

    ReplyDelete
  2. mana boleh main halau. buruk perangai betul! kalau tak nak bagi brg free jgn buat promosi bg brg free.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...