Sunday, September 9, 2012

Sunday, isn't it great?

Happy Sunday everyone~! Apa je aktiviti hari ni? As semalam Lin dah bertungkus lumus siapkan itu ini, so today I guess I should give myself  a treat. (^_______^)" Kalau ikut my weekly plan, sepatutnya pagi-pagi hari ni Lin pergi Stadium Ipoh join activiti 10,000 langkah yada yada organised by entah siapa [~duh]. Tapi disebabkan masing-masing malas bangun, terbatal lah niat murni tu [alasan]. So, today, we went to JJ for product exchange program at Watson, chase free sample [muahaha~] and of course yamcha [minum].
     Lepas tu, pergi Malaysia IT Fair dekat Stadium Ipoh. As usual, kalau siapa pernah pergi apa-apa event IT dekat Stadium Ipoh ni, memang sangat menghampakan kalau nak dibandingkan dengan same event dekat JB last time. 
     Selepas Jaya Jusco, kami pergi Ipoh Parade pula. Tengok-tengok Ekspo Pelancongan MATTA Perak. Banyak juga lah offer cuti-cuti. Tapi mahal~ (x________X) why..oh why. Contohnya kalau pergi Thailand yang sebelah Malaysia ni sampai 3,4 ribu untuk package 4 hari 3 malam. Entah apa-apa. I guess better kita pi backpacking je. Last time Lin cuti-cuti Thailand, tak sampai RM500 pun. Tu termasuk makan minum, penginapan, tiket tourist attraction, tambang pergi balik and shopping sekali; like seriously~ seronok je.
     Ok, enough. Asyik membebel je. Will share barang-barang yang Lin "chase" hari ni on my next post. Nah tengok gambar pengubat rindu. *sambil gelak besar*

Oh, saya sangat happy bila berat turun 2kg hari ini.

2 comments:

  1. entah. backpacking pegi korea seminggu pon bawah 3 ribu... itu shopping banyak, kalau tak? lagi rendah. Lin pegi thailand bawah rm500? share la share la.. macam mana pegi, naek apa, duk mana??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. InsyaAllah nanti Lin cerita dekat entry lain k dear?

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...