Thursday, September 13, 2012

Saya tak sihat, cikgu.

Dua tiga minggu ni Lin tak tahu kenapa setiap hari Lin sakit kepala. Taklah teruk sangat sampai nak pengsan, tapi dia macam "lingering" tau, stress. Last week ada jumpa doktor, tapi doktor kata tak ada apa-apa and dia kata mungkin Lin stress and need some rest. Still sampai sekarang, Lin sakit kepala. Ditambah lagi dengan since petang kelmarin I have severe diarrhoea, tiba-tiba je. Tak larat asyik "bercinta" dengan En. Tan Das. Mungkin sebab Lin salah makan, tapi tersalah makan apa? Bertambah-tambah pening kepala Lin.
     Benda yang paling malas Lin nak buat bila time sakit ni kan, pergi ambil MC slip (*________*) Kepala dan perut kita dah la sakit. Tapi kalau tak ambil MC slip nanti susah pula nak bagitahu ketua Lin kat tempat kerja. Rules kan, kalau cuti kena bagi MC. Nak tak nak, gagahkan diri juga pergi pagi tadi. Lin pergi klinik kesihatan Tanjung Rambutan, dekat sikit dengan rumah. 
     Kemudian petang masa dinner, En. Qushaiey cakap mungkin sebab power spec Lin dah naik kut. BAM! Kenapalah Lin tak terfikir tentang ni walhal dah bertahun Lin pakai spec. Lepas makan kami terus pergi Focus Point dekat Giant Tambun untuk check mata. To my surprise, power mata Lin dah turun, almost half! wow~ ini pertama kali. Is it even possible? Patutlah Lin sakit kepala. Power spec dah tak sesuai. OK, akhir bulan ni Lin dapat elaun, Lin nak tukar cermin. 

note: 4 hari blog kosong.

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...