Sunday, September 9, 2012

Random Post.

#1 Smelly-No-More Natural Crystal Roll on Deodorant Stone
1: Baru dapat tadi
2: Yang pecah dulu. Simpan lagi.
3: Currently I'm using this one.
Sebenarnya Lin memang guna deodorant ni, nak jimat sikit sebab Nivea mahal. Lin guna Nivea waktu siang and yang ni waktu malam. Kenapa Lin pakai waktu malam? Actually this stuff works [at least for me] tapi Lin kurang gemar sikit. Sebab walaupun tak berbau, tapi dia tak antiperspirant. Siang-siang armpit berpeluh~ [OK. Too much info] So far dah bertahun pakai still OK. Apa-apa pun, deodorant ni jimat. Yang no. 3 tu, Lin dah guna 6 bulan tak habis-habis. Tak tahulah tahun bila nak habis. Nasib baik expired date dia bertahun lagi. psst..yang pecah tu sayanglah. Kalau Lin triturate then tambah distilled water then guna semula agaknya still berkesan tak? [Info Produk]

#2 Purple Magical Ointment by Lullabelle
Purple Magic Ointment ni paling best and Lin sangat-sangat syorkan. Nantilah Lin story ek apa bendanya PMO ni? For more info, anda-anda semua boleh check THIS out dulu. 

#3 Cheap sushi dekat Tesco!
Don't you just like cheap stuff? Lin suka pergi Tesco dengan Giant or maybe JJ last-last minute masa mereka-mereka ni nak tutup kedai. Why? sebab diorang jual murah, mark down harga. Termasuklah sayur-sayur, ayam etc. Tapi pandai-pandai lah pilih ek?

#4 Green Tea Nude Cover and Rosehip Beauty Sol. Advanced Formula III.
OK. Sorry, yang ni negative comment tapi at least Lin jujur. This stuff doesn't work for me. Mungkin berkesan dekat orang lain.

3 comments:

  1. suka sangat Lullabelle. thanks for sharing, lin! murahnya sushi. nyum-nyum...

    ReplyDelete
  2. nk tau ap gn dalm bekas bulat tu. npk cam bes je. cpt2 wat review k

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...