Sunday, September 2, 2012

Bubur Herba Berkhasiat Faiza

Malas nak masak fancy-fancy. Bukan ada siapa pun dekat rumah. So, Lin masak Bubur Herba Berkhasiat Faiza for breakfast, lunch and dinner terus.*sangat malas* (^o^)" Memperkenalkan Bubur Herba Berkhasiat Faiza. Ada macam-macam jenis kacang and bijirin dalam ni.
"Bubur Herba Berkhasiat ini digabungkan dari pelbagai bijirin terpilih dan kismis yang baik untuk kesihatan. Ianya disertakan dengan rempah yang diadun khas bagi memenuhi citarasa anda Ia juga tidak mengandungi MSG dan bahan pengawet. Bubur Herba Berkhasiat ini adalah produk bumiputra 100%"
Harga dia RM3.99, Lin beli dekat Giant. Satu packet boleh masak 2-3 kali sebab banyak. Kat packaging ni tulis satu packet untuk 10 orang makan. Disertakan sekali rempah dan kismis. Lin suka bubuh ayam and susu sikit bagi rasa lemak, and disebabkan bubur ni tak ada garam dan MSG; Lin bubuh sendiri ikut citarasa. Cubalah.


Makan apa hari ni?

8 comments:

  1. tak tahu lagi makan apa.. macam menarik je tu~~ =)

    ReplyDelete
  2. baru tahu kewujudan bubur ni.heee

    ReplyDelete
  3. Ye lah OKje tak pernah tau pun.... sodap ke?... Nanti nak try cari kt giant lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la tahan. yang penting sihat, jimat dan perut kenyang.

      Delete
  4. harus carik ni. tataula da spi sabah lom produk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk ni sebenarnya dah lama. Cuba cari dekat tempat-tempat beras. Kat Tesco pun ada.

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...