Saturday, August 25, 2012

Shopping On-line.

I'm buying this:
and
from Lullabelle.
Plus (+)
Pembelian kedua dari MPH pada bulan ini.
"Oh, I Thought I Was The Only One by Kopi Soh"
Y I buy this book? Sebab cover page dia menarik dan simple, teruja baca review buku ni on the web and of course; support our Malaysian writers! Tak sabar nak tunggu buku ni sampai next week~
(^______________^)

4 comments:

  1. dear,apa benda cute yg warna merah n pink tu?nail oinment?tak pernah dgr pun.adoila..terasa diri ni macam makcik2 sgt tak tau pkembangan dunia mekap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna merah tu salap herba. warna pink tu salap untuk kuku. nanti kita bagi link k?

      Delete
  2. wahhhh rajinnya shopping online.. kak mia belum pernah lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lin suka homemade and natural produk sebab tu Lin beli online. Dekat Ipoh macam tak ada jual, tak banyak pilihan, kalau ada pun mahal sangat (>_______<)" Biasanya Lin beli buku dekat MPH direct, tapi this month MPH Click bagi free delivery. Senang sikit nak browse buku-buku through internet. Jom beli buku kak. Huhuhu~

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...