Wednesday, August 29, 2012

Roti Puri For The First Time.

Berjalan keluar sekejap tadi, hilangkan bosan duduk rumah 2 hari tidak berkerja kerana demam. Tengok bola ATM vs Kelantan dekat kedai mamak depan rumah [Restoran Samudera] So, Lin try Roti Puri. RM2.50. Sangat sedap. Crispy dekat luar and fluffy kat dalam. Big enough, makan sampai sebu perut. Pernah makan tak?

Dapat MC dua hari boleh buat video tak?

18 comments:

  1. Selamat Hari Raya Suzlin.. Akak tak pernah makan.. Rasa macam roti canai ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam roti arab tapi lagi crispy sikit.

      Delete
  2. macam sedap jerr nak jugakk laaa huhuhu

    ReplyDelete
  3. suzlin...ktner ni kedainya...nk g makan gak la...eheh..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat Tambun kak~ meh3. datang sini.

      Delete
  4. cm sedap, lama KA x mkn. jaga diri yek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu (^________^) Terima kasih kak.

      Delete
  5. My definite favourite bila tiba² terasa tak nak makan benda berat :)
    Dulu selalu buat, but now dah jarang sebab tak sempat nak masak. Bila tengok gambar ni, teringin lah pulak..nak buat lah weekend ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat kak, nanti hantar sikit kat sini. Huhuhu.

      Delete
  6. wah, look nice and delicious, make me one ^__^

    http://sitinurathirahbahrum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Dik.. Blog adik masuk majalah Intrend keluaran september 2012..

    majalah kat umah.. lupa nak ambik gambar.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita dah beli~~~! Terima kasih kak. Blog akak pun masuk juga kan? Huhuhu.

      Delete
  8. tak tahu roti puri ada jual kat kedai mamak.. dah lame x g kedai mamak.. sejak hubby cerita kedai mamak pakcik dia pergi ada peristiwa menggelikan .. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lin pun tak berapa gemar, tapi mamak depan rumah Lin ni pembersih la juga, setelah beberapa pemerhatian dilakukan. Huhuhu.

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...