Saturday, August 11, 2012

[review-ing] L'oreal Re-Nutrition Nourishing Hair Mask

Salam Ramadhan yang ke-21. yeah~!
So, kali ni Lin nak kongsi my first impression on L'oreal Re-Nutrition Nourishing Hair Mask yang Lin pakai kelmarin. 
(^___________^)"
Boleh nampak tak detail nya? Cuba klik gambar untuk besarkan.
[Sorry, terlupa nak ambil gambar banyak-banyak. Handphone rosak *iklan minta hp baru*]
Texture: Yellowish thick cream and berbau wangi~
Kalau rambut pendek, this will last 2,3 application. Jimat.
Result: 
Literally, rambut Lin jadi macam ni:
Rambut jadi lebih lembut silky soft, berbau wangi. Paling penting tak mengerbang, lembab je. Dah masuk hari ketiga pun dia macam tu. So yes, it is recommended! Sangat-sangat sesuai untuk yang berambut kering. Awak-awak yang nak buat extra treatment untuk rambut raya, so go give it a try. Currentl harga dekat Watson, RM9.90 sekotak [ada 4 packet, 15ml each] and RM19.90 untuk packaging yang dalam jar [200ml].
Lepas ni, Lin nak try hair mask yang ni pulak:
L'Oreal Total Repair 5 - Total Repairing Masque.

Nak beli baju raya dekat First Lady. Ada orang nak temankan tak?

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...