Monday, August 6, 2012

"AYAM" to your doorstep?

This is somehow "tickle" my stomach. SUBSCRIPTION of Ayam delivery to your door step. I'm talking about ayam, mentah, uncook here bukan fast food delivery. This kind of thing bukan baru, but I wish satu Malaysia ada service ni. Senang, no need to go out. Save money, energy and time.
     Tapi ini bukanlah beerti keluar pergi pasar tu tak bagus. At least bila kita keluar, boleh hidup udara segar, tengok offer barang-barang lain, bergosip dengan housewife-housewife lain yang pergi pasar etc.~ semua ada pro and cons kan?
[source: Ayamas Roaster]
Duduk dekat Pasir Gudang best tau [tiba-tiba cerita pasal hometown]. Kalau malas masak, boleh pesan kat kedai makan tolong hantar dekat rumah. Call je bagitau nak makan apa. Kalau petang-petang terasa nak beli gorengan [pisang goreng, ubi kayu goreng, keledek goreng, kopok lekor] boleh call, dia hantar dekat rumah. Marrybrown dekat Pasir Gudang pun boleh delivery wo~~ Yup you heard me right. MARRYBROWN. 

Buka karang nak buat ayam percik lah.

4 comments:

  1. wah best lah mcm ni senang & mudah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni semua pakat duduk dalam rumah ja.

      Delete
  2. dekat rumah akak pun ada jugak delivery tomyam, nasi bajet & cha kuey teow. Bubur nasi, burger, sume ada delivery.. hehe. Seronoklah duk kat Johor, kan.. kan..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...