Sunday, July 8, 2012

Sepetang di Taman D.R. Seenivasagam

     Lepas pergi 1st Perak National Rabbit Show, kami tak nak balik rumah lagi. So, kami pergi "beriadah" dekat Taman Dr. Seenivasagam. Cantik kan? Ramai orang tengah buat photoshoot dekat sini. Kami? Kami buat photoshoot jugak.
 
 
And yes, Lin beli another box of Strawberry Chocolate. Again! Sebab murah~ buah dia besar and manis plus cokelat dia sedap macam Cadburry. Usually one stick strawberry Chocolate dekat Ipoh ni dalam range RM2 or more kan. Well, yang ni cheaper than that. Tapi kalau dekat Cameron Highland Lin tak tahu pulak. 
     Honestly dah masuk 4 tahun duduk Ipoh, Lin tak pernah pergi Cameron Highland. Last time pergi masa Lin buat foundation dekat KPM Seri Iskandar dulu. Itupun pergi dengan lecturer. Sekarang kalau nak pergi, kami tak ada kereta. Motor Ego dengan EX5 adalah. Mana sampai nak naik atas sana tu. Memang ada bas, tapi bas tak pergi kat tempat-tempat menarik. So, at the end nak pergi satu-satu tempat tu kena sewa teksi juga. Costly. Jalan kaki tak boleh sebab jarak satu place of interest dengan place of interest yang lain jauh. So Lin merengek la dekat ayah kalau-kalau ayah nak bawa kami pergi Cameron Highland. Teringin sangat nak pergi sebab bulan 12 ni Lin dah pindah JB balik. *ayat sedih*
PICTURE OF THE DAY-Model Seksi
Seronok kan pergi Cameron Highland?

1 comment:

  1. tahun melawat perak... seronok berdating kat situ...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...