Sunday, July 1, 2012

Cuti Yang Panjang.

     Dah tengok video Anwar Hadi: #26 Cuti Produktif?
Actually I'm not a fan of Anwar Hadi. Semalam masa tengok youtube, tergerak pulak nak tengok kan sebab ada tajuk menarik. (^_______^)" 
As Lin pun tengah cuti sekarang ni, Lin pun rasa cuti dah sebulan lebih ni tak ada benda yang produktif pun Lin buat. Online je memanjang. Bila internet breakdown, sanggup ulang alik mamak dangan McD menumpang Wifi.
 (*_________*)"
Online, online, online.
Yang peliknya, memang lah online memanjang tapi blog entry sehari satu je.
Lin sebenarnya tengah cari idea untuk blogshop Lin. Tapi mood kreatif tu tak ada lagi. 
*alasan*

Agak-agak Lin nak jual apa?

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...