Tuesday, July 10, 2012

Blog ni berat/semak tak?

Lin rasa macam nak tukar layout blog ni lah. Lin dah buat layout baru dekat blog lain, ingatkan nak apply kan dekat dalam blog ni. Cantik tak layout blog ni?
Squibble.Doodle ni Lin baru buat tadi semata-mata nak tengok cantik ke tak. (>_________<)" Lepas ni nak delete balik kut.
Nak buat 2 column je ke?
layout lama
Update: OK.Kita tukar layout buat sementara waktu. Nak testing-testing dulu. 1st time tukar layout ni. Kita suka yang simple-simple je.
Nak minta tolong sangat-sangat sesiapa yang singgah blog ni. Tolong komen?
v(^______________^)v

4 comments:

  1. ok sikit kot..tapi kalau header kasi tukar kaler lain sikit pun cun juga...

    ReplyDelete
  2. kalau boleh [ilih template yg 2 column je. x nmpk serabut sgt :)

    ReplyDelete
  3. buat layout yang ada nampak border skit baru nampak kemas kot.. so x de la nampak cam x tersusun kan..

    ReplyDelete
  4. Yang buat berat blog biasanya widget yang tak perlu ..macam bumi tu kat sebelah..hehehhhe.
    Tapi loading time blog ni OK ler..tak berat pun ..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...