Wednesday, July 4, 2012

Apa Dah Jadi Dengan Widget Follower?

Daripada semalam, dekat wodget Follower tu keluar macam ni. Kenapa ek? 
Ingatkan blog Lin ke kena. Bila Lin blogwalking semalam, rupa-rupanya semua orang pun macam tu juga.

UPDATE:
     Kak Mia cakap dia kata widget follower Lin OK. Lin try juga browser lain macam Mozilla, tapi kena masalah yang sama juga. Laptop Lin problem ke?
[klik pic di atas ni, Widget follower dekat blog lain for clear view]
Lin dah try method dekat atas ni and dah try delete widget and letak balik. Tapi still tak boleh. Kenapa ek? Macam mana nak follow blog orang.
(T___________T)

4 comments:

  1. eh! mana ada. kak mia tengok ni widget follower suzlin ok je... kuar. takde pape masalah pun..

    ReplyDelete
  2. @Mia Liana: Ye ke kak? kenapa kalau saya buka keluar macam kat atas ni ek? (*__________*)"

    ReplyDelete
  3. internet slow tu ;) kdg2 jadi gak..hehe

    ReplyDelete
  4. @ciksusu tapi saya pakai Streamyx. (X_______X)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...