Tuesday, July 10, 2012

Wowww 1001 Giveaway by Koleksi 1001 Resepi a.k.a. Kak Ida

Salam, Lin nak ajak kawan-kawan bloggers untuk sertai Giveaway Kak Ida.
Boleh menang macam-macam tau; table runner, mug, coaster, bekas tisu, Produk MyChef - Ready Meals/Dishes, Produk BABAS and paling best sekali boleh menang...
Pie Maker!
Lin teringin sangat nak menang pie maker ni. Geram tengok homemade pie yang Kak Ida buat.
Jangan lupa join tau, Tarikh Tutup: Malam Selasa 10 July 2012.
Klik SINI untuk info lanjut.
Kalau tak nak join pun tak apa. Boleh cari resepi-resepi terbaru yang mudah and simple dari blog Kak Ida. Best tau, mesti tak menyesal.
v(^____________^)v

17 comments:

  1. bestnya kalau dapat pie maker tu! All the best!

    ReplyDelete
  2. GA yg best nnti senang sy g terjah sana!

    ReplyDelete
  3. wah menariknye!!
    gutlak ye ;)

    btw, folow n link kamu ;)

    ReplyDelete
  4. thanks subscribe akak kat gushcloud.. nanti ajakla member2 lain.. akak subscribe kamu juga

    ReplyDelete
  5. salam,
    suzlin please contact kkida @ my email address...thanks...:)

    ReplyDelete
  6. wah nice entry..keep it up!
    sy suka psal blog ni..menarik :)
    jom la mlawat blog sy jgk,msih bru lg ni..hehe..anyway thanks!
    ^_^

    ReplyDelete
  7. Jom join GA nih ..boleh menang beg,lens,perfumes,purse, dan banyak lagi!!
    http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html

    ReplyDelete
  8. Suzlin,
    kkida ingin jemput anda ke majlis wowww 1001 giveaway di Restoran Rebung...detail ada kat blog 1001resepi...thanks...please confirm kehadiran ye...:)

    ReplyDelete
  9. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html mari join sini..banyak hadiah menarikk

    ReplyDelete
  10. ditag ! http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/give-away-by-b2b-collection.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dari saya, tahniah suzlin, insyaAllah kita jumpa di sana nanti..

    ReplyDelete
  12. Tahniah Suzlin.. Kita jumpa hari Sabtu nanti.. :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...