Friday, June 22, 2012

Painting by Numbers!

Beberapa hari lepas dalam entry Creative Side of Us, Lin ada cakap Lin nak cerita pasal Painting by Numbers [PBN] kan? Inilah dia:
Bahagian hadapan kotak.
Bahagian belakang kotak, disertakan info tentang PBN ni. Boleh klik gambar di atas ni untuk besarkan kalau nak baca apa yang tertulis.
Bahagian dalam pula, disediakan kanvas yang dilabelkan dengan numbers, water color, brush and mini easel. Actually, ada macam-macam picture yang kita boleh pilih. Lin pilih gambar Snoopy. Cute kan?
(^_________^)
Semua barang dah ready, kita kena sediakan air untuk basuh berus and tisu.
Masa untuk mewarna!
After 3 days, baru Lin siap mewarna. Buat bila free je.
DONE!
Cute kan?kan?
Bila dah siap, boleh la letak dekat easel dia.
Teruja tak? Kalau sesiapa yang teringin, boleh beli PBN ni dekat Hinode. Alah~~kedai RM5 tu. Harga dia RM5 sekotak.

Bila last awak mewarna guna water color?

10 comments:

  1. menarik! mcm yg main kaler2 guna pasir tu, ape ntah nme dia.. huhu

    ReplyDelete
  2. laaa ade tgk kat kedai tp xtau mende hahaha bestnyer rs mcm nk pi beli jak esok hehehehe tq 4 sharing yer

    do visit n follow mine ok
    http://myaleo.blogspot.com/2012/06/wedding-kwn-leo-2.html

    ReplyDelete
  3. olohhh.. comel!!!

    <--- tgn dak ni kalo kaler tu, confirm tak rupe anjing dah. sobsobss :(

    ReplyDelete
  4. macam permainan kaler time tadika. hehe

    ReplyDelete
  5. Seronok main benda ni. Hehe. Selalu beli borong banyak-banyak untuk adik. ;)

    ReplyDelete
  6. cantik.. kemas je warna
    cam best la plak
    dah lama tak warna secara manual sejak pakai digital painting nih

    ReplyDelete
  7. wooo, cambest je.. smething intrstng

    ReplyDelete
  8. murahnyaaaa rm5! fuyooooo! Nak tryyy!

    ReplyDelete
  9. Wah x sangka ade geng PNB... cantik...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...