Wednesday, June 6, 2012

Ipoh. Ipoh. Ipoh.

Baru sampai Ipoh semalam setelah 17 hari di Pasir Gudang.
Sebenarnya Lin tak ingat pun berapa hari Lin balik PG, tapi bila bayar duit simpan motor dekat Medan Gopeng total RM34, as sehari RM2. Baru Lin tahu dah 17 hari.
(>_______<)"
Demam batuk tak baik-baik lagi. Tekak pedih. 
Cuti sebenarnya lama lagi, tapi Lin ambil keputusan balik Ipoh as research Lin tak siap lagi, so perancangannya nak settlekan semua benda sebelum berkhidmat semula di Hospital Ipoh.
ceh~
Random Event dekat rumah hari tu:
 Bakso Tesco Seri Alam yang sedap gila, tersedap di alam semesta.
Last week ayah buat kenduri, macam buat majlis kahwin.
(>_______<)"
 Baby Tia <3
Belanja Daniel dekat McD
Laptop baru. huhuhu~
Tapi, tak tahulah kenapa balik Pasir Gudang kali ni macam bosan sikit.
Mungkin sebab kawan-kawan tak balik cuti kut,
(>_____<)"

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...