Beauty, Lifestyle & Parenting Blogger
Welcome to my blog. Got something you wanna say or ask? Find me on FB/Twitter or/Google+/Formspring [which you can find the link on the left side of this page too] OR shoot me an email busymonkey07[at]gmail.com and I'll get right back to you a.s.a.p.! Will love to hear from you and have a great day!
-monolog.dalam since 2011-

SweetMuslimah.com

Freelance Jobs

Tuesday, June 19, 2012

Gardenia Low Fat Fibremeal Range

 
     I'm a SUPER fan of Gardenia [especially 100% Wholegrain, like seriously I can't live a day without a one or two slices of it. Last new product Gardenia ialah European Cottage Style Bread which I already tried and tested with a lot of variation memang terbaik and best! 
     Semalam Lin beli roti dekat kedai mamak depan rumah, Lin ternampak another new product from Gardenia which is Gardenia Low Fat Fibremeal range. I was thrilled! Rasa macam nak beli semua. Ada 3 jenis, which is:
  • Bran & Wheatgerm Light Fibremeal,  RM2.40
  • Finegrain Wholemeal High Fibremeal, RM2.80
  • 100% Wholegrain with Canadian Purple Wheat, RM3.50
Tapi expired date 20hb ni. So, takut roti ni tak habis before that time, dah rugi kan. So, Lin beli Bran & Wheatgerm.
     Rasanya, memang sedap and ada tesktur tak macam roti putih biasa. Sesiapa yang tengah diet tu, eloklah makan roti ni sebab ini adalah salah satu cara mudah untuk ambil fiber/serat yang baik untuk membantu proses penghadaman. Yang tak diet pun boleh makan. Cubalah~ sedap juga kalau makan dengan kaya ni:

suka kaya pandan!

5 comments:

Mia Liana said...

heheheh bila lapar, terus makan roti ni bersama jem ataupun peanut butter...sedappppp

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

Pink Lavender said...

bw sini
jom follow makneng

Cik Cuada said...

SALAM ZIARAH DARI BLOGGER MANIAC, saya pon baru lepas mkn roti gardenia, roti yg biase pon dah cukup sedap , apa tah lagi yg baru kn? YUmmy

Hanif Idrus said...

Perminat roti Gardenia rupanya....
Aku suka semu=a jenis roti..bantai ajer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...