Tuesday, June 19, 2012

Gardenia Low Fat Fibremeal Range

 
     I'm a SUPER fan of Gardenia [especially 100% Wholegrain, like seriously I can't live a day without a one or two slices of it. Last new product Gardenia ialah European Cottage Style Bread which I already tried and tested with a lot of variation memang terbaik and best! 
     Semalam Lin beli roti dekat kedai mamak depan rumah, Lin ternampak another new product from Gardenia which is Gardenia Low Fat Fibremeal range. I was thrilled! Rasa macam nak beli semua. Ada 3 jenis, which is:
  • Bran & Wheatgerm Light Fibremeal,  RM2.40
  • Finegrain Wholemeal High Fibremeal, RM2.80
  • 100% Wholegrain with Canadian Purple Wheat, RM3.50
Tapi expired date 20hb ni. So, takut roti ni tak habis before that time, dah rugi kan. So, Lin beli Bran & Wheatgerm.
     Rasanya, memang sedap and ada tesktur tak macam roti putih biasa. Sesiapa yang tengah diet tu, eloklah makan roti ni sebab ini adalah salah satu cara mudah untuk ambil fiber/serat yang baik untuk membantu proses penghadaman. Yang tak diet pun boleh makan. Cubalah~ sedap juga kalau makan dengan kaya ni:

suka kaya pandan!

5 comments:

  1. heheheh bila lapar, terus makan roti ni bersama jem ataupun peanut butter...sedappppp

    ReplyDelete
  2. Salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  3. SALAM ZIARAH DARI BLOGGER MANIAC, saya pon baru lepas mkn roti gardenia, roti yg biase pon dah cukup sedap , apa tah lagi yg baru kn? YUmmy

    ReplyDelete
  4. Perminat roti Gardenia rupanya....
    Aku suka semu=a jenis roti..bantai ajer

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...