Friday, June 15, 2012

Games Obsession: The Sims 3


Semalam dengan baik hatinya En. Qushaiey buat surprise. Dia belikan Lin CD Game The Sims 3. 
Elok sangatlah, tengah-tengah bosan gila tak tahu nak buat apa ni as Internet problem, nak online pun tak boleh. Asyik menumpang Wifi McD je.
Tapi apa-apa pun I was like SUPER DUPER excited. Sampai tak tidur main game ni malam tadi. Zelda segala bagai dah tak pandang dah.
Lin memang suka gila main game The Sims ni. Game dari zaman kecik-kecik dulu.
v(^____________^)"v

Korang suka main game apa?

5 comments:

  1. macam best je ni..nak try gak ah :)
    http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/khatib-yang-tua.html

    ReplyDelete
  2. The Sim memang best..Ada banyak juga koleksi game sim ni..Tapi sekarang ni dah jarang main sebab buzy sangat-sangat dengan sekolah..*sedih*

    ReplyDelete
  3. hihihi...feberet sally jugak...sangat ! hahahha...

    kalau free meh la join segmen baru sally :

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html

    ReplyDelete
  4. bersara main game!!!
    datang hantunya takler genti main...hehehhe
    minat red alert, warcraft atau apa-apa game strategi perang

    ReplyDelete
  5. Game ni mmg addicted gile.dulu akak smpai x tdoo mlm.pnye la,obses. Skarang dh bz tak dpt nk main dh hehe

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...