Thursday, June 14, 2012

Creative Side of Us.

Good morning Malaysia~!
Ini cerita dah basi, tapi nak bagitahu juga.
Masa balik JB hari tu sempat buatkan En. Qushaiey felt craft Batman.
Badan dengan kaki dia tak nampak sebab sama color dengan cape dia. Tangan macam buruk sikit. Gunting tak tajam. 
*alasan, walhal tangan tak bedung/tak cukup seni*
Sepatutnya bubuh stuffing or kapas buat macam soft toy tu tapi En. Qushaiey kata dia nak buat tampal kat baju or beg. So, tak bubuhlah.
Second, korang pernah dengar painting by numbers tak? Ini kit untuk mewarna guna water color. Bunyi macam senang kan? Tapi nak buat nya agak complicated sikit. Lin beli dekat Hinode Giant Sunway City, Tambun. Harga macam biasalah, RM5. Tak silap dekat semua Hinode pun ada, sebab Lin ada nampak dekat Hinode Angsana, JB dengan  Tesco Seri Alam, Pasir Gudang. InsyaAllah, nanti Lin buat review sikit. Teruja ni nak try.
(^______________^)"
Kinder Bueno tu pun Lin beli dekat Giant Sunway City, Tambun. Biasanya Kinder Bueno RM3.99, lebih kurang macam tu lah harganya kan. Tapi reduce price RM1.99. Apa lagi, Lin sambar lah satu. Kalau mahal Lin tak ambil, lagi-lagi tengah "sempit" ni.

Seronok ke cuti?

2 comments:

  1. nak kinder bueno 5 bungkus.. :P
    http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/apps-dalam-smartphone-itu-penting.html

    ReplyDelete
  2. kalau bidang seni ni aku slow sikit...hehehehe

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...