Wednesday, June 6, 2012

Beli barang dekat Tesco Ipoh.

     Pagi ni Ipoh hujan, tapi sekejap je. Kami start our day dengan breakfast dekat KFC. Sebenarnya kebelakangan ni Lin suka gila makan bubur. Dalam otak ni dah tak boleh fikir menu lain. Nak masak sendiri, rice cooker Lin rosak. (>______<)" Maybe lepas ni nak minta hadiah rice cooker dari Angah, adik Lin sebab bulan ni kan birthday Lin. Hahaha~*ketawa jahat*
MAILBOX!
     Memang seronok bila dapat surat kan?kan? *jakun* Lin dapat Kotex pad sample, Birthday card from Blacksmore dengan free baucer RM5 and Pendrive Heinz as Lin antara 30 orang yang pemenang "What's Your Favourite Heinz Contest 2012".
Dah try Kotex pad yang baru ni? Lin dapat 2 keping sample overnight. Besar gila! Macam ni la baru puas hati. Nak tergolek, nak berlari segala bagai pun tak apa. Tak bocor. 
Baik hati betul Heinz company ni, hari tu dah dapat organiser warna merah favourite Lin. TQ <3.
Adik Lin yang bongsu, Daniel baru 5 tahun tapi dah pandai membaca. Hebat betul. So, I've decided nak ajar dia menulis surat. Lin beli sampul surat dengan setem siap-siap so Daniel boleh pos surat kat kakak dia yang vogue ni. 

Bila last time korang pos surat dekat sesiapa?

4 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...