Thursday, May 24, 2012

Tell the world I'm coming home.

     Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ke-4 Lin di Pasir Gudang. Setakat ni tak ada buat apa-apa (>_____<)" Kelmarin ajak Baby Daniel dinner dekat McDonald.
 
 
Then semalam kami pergi City Square JB. Jalan-jalan je. Mati kutu sebab tak tahu nak buat apa sebenarnya, terperap dekat rumah 24/7 pun tak best juga. Nak kerja malas pula (>_____<)" 
     Ayah beli Kinohimitsu Collagen, tapi ayah tak makan sebab allergic. Collagen ni baik untuk kulit kan-kan? So, Lin makan lah sampai habis. Tak elok membazir, lagipun tinggal 4 botol je dalam dia. wawawa~ 

Otak jammed bila tak pegang komputer, internet sehari.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...