Monday, May 14, 2012

Ok. I'm finally back.

     Baru sampai dari Sungai Petani pukul 2 pagi tadi. Hari ni ada last paper pukul 9 pagi; last paper. To be honest, entah apa-apa kita jawab.(>______<)" Tawakkal je la. As tadi last paper, maknanya cuti sem 2 bulan dah start! Rasa macam nak balik JB, tapi macam ada dua, tiga perkara yang perlu diselesaikan sikit especially buku log yang belum ambil dekat hospital and Research. Disebabkan dua benda ni, kita rasa rasa excited and tak berapa excited at the same time.
     Tak tahu nak buat apa cuti 2 bulan ni. Nak kerja macam malas. Kalau ada geng best lah juga. Sekarang otak tengah blur, tak nak fikir apa-apa dulu. Nak bagi otak "tempoh bertenang".

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...