Friday, May 18, 2012

Las papewr~~

Alhamdulillah, Encik Qushaiey dah habis exam pagi tadi. Bak kata beliau, 
"Las papewr~". 
Tak tahan lagi dah Lin tengok muka tension lagi ketat dia hari-hari. Maybe sehari dua ni kami still in Ipoh, then nak balik JB as ayah dah banyak kali mesej and call asyik tanya bila nak balik. Can't wait~ lama sangat dah tak balik JB. So, sekarang tengah bersenang-lenang dekat rumah
v(^______^)v 
Nikmat sungguh cuti. Lama pula tu, sampai 30th July. Lepas tu Lin sambung praktikal dekat Klinik Kesihatan Greentown, Ipoh pula. Tak tahu nak buat apa cuti ni. Maybe nak ajak adik Lin start buat business. Tapi tak decide lagi nak buat business apa; Felt craft or cupcake?
One more thing, korang dah try Chicken Foldover dengan new Sundae Caramel dekat McDonald? Last three days, kami pergi brunch dekat sana. Teringin sangat nak makan McD kan~
Sedap juga, and besar and mengenyangkan. (>_____<)" tapi mahal sikit la. Nak makan McD hari-hari memang tak mampu. Cuma, a lil bit sad la dengan sundae caramel dia. [I'm a SUPER fan of caramel] Tak tahu nak explain macam mana, tapi of course sundae caramel Burger King much, much better than this. Ini pendapat Lin, selera orang lain-lain. Cepat-cepat pergi beli and rasa, sebab sundae caramel ni limited time je ada.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...