Sunday, May 27, 2012

For the first time. Macaron.

Lin tak pernah makan macaron, teringin sangat nak try.
Kalau nak beli online, ada minimum order and costly sikit la.Tapi, nak dijadikan cerita, semalam Lin pergi AEON Tebrau and ternampak banyak gila macaron dekat Delifrance. Dengan excitednya Lin terus beli caramel macaron. Sekeping RM3.70.
(>______<)"
Sedap, luar macam keras and dalam lembut sikit. 
Rasa dia manis, even Lin ni sweet tooth memang tak boleh makan banyak-banyak. Cepat muak.
Korang pernah try tak macaron? share la dengan Lin experience korang.
(^______^)"

3 comments:

  1. sanggup ary nek ktm pi empire semata2 nak pi mkn macaroon dulu^^

    ReplyDelete
  2. ya Allah, mmg penah makan tapi manis sgt, atoyai, membazir je :(

    ReplyDelete
  3. Pernah! Macaroon dkt Harrods paling sdp! ^^
    Tp harga mahal lg lah dr delifrance. Tp macaroon die sdp ;)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...