Monday, May 14, 2012

Beli-belah.

     Baru balik makan dekat Restoran Tomyam Batu 6, and terus pergi Giant nak cari shower foam Shokubutsu yang murah tu. Semalam tengok iklan dekat paper, kat Giant ada jual shower foam murah. Normally 600ml dalam RM8++. Ni RM4++ jeTapi hampa, dah habis. So, beli sikit barang-barang yang diperlukan macam sabun cuci pinggan. 
     Seri Murni Masak Lemak dengan santan tu nanti nak masak lemak kobis, favourite Lin. Segera je. Mesti musykil kan kenapa Masak Lemak pun nak beli perencah segera? Cerita dia macam ni, bukan Lin tak pandai masak, kalau tak pandai sekali pun boleh tanya ibu or google je kan? Buku resepi pun ada. Cuma setiap kali Lin masak, tak sama macam ibu masak. Walhal bahan semua sama. *air tangan tak sama agaknya*. Last 2 years, Lin nak try beberapa pes Seri Murni and beberapa jenama lain. Bila dah try, nyatalah pes Seri Murni yang paling best. Rasa macam masakan ibu (^______^). Nyumnyumnyum.
     Walaupun hari ni last paper, Lin tak tahu kenapa Lin macam blur and tak ada mood. So I buy some "mood-lifter" *alasan, walhal memang suka junk food*. Chachos, favourite! Cadburry untuk my hubby, juice and V-Soy. 
     Beli 2 keping Pantene, Intensive Treatment for hair. Sekeping RM1 je beli dekat Giant. Tak payah beli yang besar, bukan selalu guna pun~ Nak buat "Pampered Time" dari hujung kaki sampai hujung rambut. Really need it right now.
      
Nak survey susu mengandung yang paling best.

3 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...