Saturday, April 21, 2012

Felt Owl a.k.a. Burung Hantu

     
     Kita tak boleh tidur semenjak dua menjak ni. Tahap imun merudum jatuh. Hari tu baru baik demam, this time sakit perut pula sampai 3 hari. Of course, dehydration yang teramat sampai rasa nak pitam. (>____<)"    Tengah-tengah malam asyik terjaga sebab pening kepala. *membebel*
     Berbalik pada tajuk entri ni. Malam ni Lin tak boleh tidur lagi. So I've decided nak buat owl felt. Tangan bukan tangan seni, tapi kalut sangat nak buat. Last time buat felt flower, boleh dikatakan cantik la juga. *masuk bakul angkat sendiri*
Start dengan gunting-gunting template yang kita dapat dekat sini.
Assemble, then start jahit.
 But suddenly Lin tak tahu nak bubuh mata dia macam mana.
Sleepy owl?
or
Wake-up owl?
Nampaknya Lin kena tunggu Encik Qushaiey bangun esok pagi baru tanya dia and sambung habiskan projek jahit menjahit ni.

Good nite peeps!

3 comments:

  1. aloo..comei..nanti dah siap tunjuklah..!

    ReplyDelete
  2. Rajinnya..dari gambar cantik sekali..
    Ni ler tangan tak berseni yek..hehehe
    Please Vote me Blogger Of The Years

    ReplyDelete
  3. What broad daylight isn't today?

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...