Sunday, March 25, 2012

Sun-day :)


     Just got back from Giant Tambun [depan rumah je]. Beli lunch [nasi+kacang panjang] and groceries sikit. Tak ada idea nak beli apa, sebab barang kat Giant tak best. Usually we went to Tesco beli itu ini. As my incik hubby went to SP, tak dapat la pergi jauh-jauh, barang pun tak boleh beli banyak sebab kita naik motor je (>____<). Kami beli ni:
Roti dengan Nutella; sebab kami suka makan roti, Nestum, jus, telur dengan mi kuning untuk buat mee rebus. Tak tahu nak buat bila mee rebusnya. Nak makan sorang-sorang, macam sedih je. Kena tunggu incik hubby la nampaknya. 

korang dah makan?

Nak Menang baucer buku PTS berjumlah RM5300? Klik sini ♥ 

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...