Wednesday, March 21, 2012

Sick.

     Since last week aku rasa tak sihat; demam, sakit tekak, pening kepala etc. Tapi minggu ni, Alhamdulillah demam dah kebah cuma tinggal sakit tekak and pening-pening lalat sikit. Normally, dua tiga hari lepas makan antibiotik sakit tekak aku hilang, but this time memang sakit tak boleh tahan. Nak tidur malam pun tak nyenyak, nak makan pun sakit sebab susah nak telan. Semua petua aku dah amal; termasuklah kumur air garam bagai. Tak hilang-hilang juga. 
     So, semalam aku pergi Klinik Kesihatan. Doktor presribed Amoxycillin pulak [Last week EES 400mg bd]. Aku minta Difflam Gargle sekali.
     Hari ni, aku cuti. Take a good rest. Hope by tomorrow, boleh sihat. ngeh~ :)

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...