Friday, March 9, 2012

Mumbling.

 
     Ok. Kebelakangan ni, kepala aku macam serabut. No, no. Currently aku tak ada masalah pun. Cuma aku terfikir, lepas aku grad ni aku nak buat apa? nak kerja? nak study? I still can't decide, but at the same time aku tak sabar nak penuhi impian aku; nak ada rumah sendiri, ada anak, hantar parent pergi haji and so on and so on. I just can't wait. Patut ke aku kerja dulu? 
     Ok. Sebenarnya motif entry ni adalah untuk aku curah apa yang ada dalam isi kepala. Duh. but I'm not good with words. yadayadayada~

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...