Thursday, March 15, 2012

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

Serious. Geram dengan kebanyakkan orang yang mulut macam longkang and jenis bercakap ikut sedap mulut. Geram dengan orang yang tak boleh diharap. Geram dengan orang yang tak memahami kita.
Problem. Benda yang terbuku dalam hati ni tak sama apa yang terluah dekat bibir. Kadang-kadang dekat blog terluah juga, tapi hint-hint je. Nak curah semua, nanti jadi permusuhan pulak. kan? Hahaha.
Seriously, apa yang terbuku dekat hati boleh develop nafsu  makan terlampau.
Contoh: Hari ni dah makan 6 kali, sekarang pukul 8 malam, still lapar like hell macam nak makan orang.

5 comments:

  1. jemput join segmen pka

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

    tq :)

    ReplyDelete
  2. Sabor2.. jangan diikutkan sangat geram tu..

    ReplyDelete
  3. 6kali?? wah hebat!

    badan maintain takpe=)

    ReplyDelete
  4. ┬─┬ノ( º _ ºノ)

    whoa2, chill2.. kesian kat meja tu..

    ReplyDelete
  5. sabar la lin.. sabar2.. huhu..

    aku kalau tension pun makan makan makan. punah diet..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...