Tuesday, February 14, 2012

SUPER BANYAK!

Banyak benda nak update tapi kebelakangan ni tak sempat nak update blog sebab busy yang teramat. 
Assignment ada 3, kena buat research sorang-sorang lagi. 
*nanges*
Hope within this week boleh siap dua assignment lepas tu boleh focused dekat paper and research.
Yang paling sedih, time-time macam ni lah semua penyakit nak datang.
*stress*
kepala sakit, tekak sakit, kaki sakit. 
*nanges*
nak telan propolis satu botol lepas ni.

[note: random]

3 comments:

  1. sabar..... jangan tensen2. buat satu demi satu, nanti lama2 siap juga semuanya...

    ReplyDelete
  2. ni semua gara2 stress ni....semua penyakit datang..
    Tarik Nafas dalam-dalam ...lepaskan...
    dah OKkan!!

    ReplyDelete
  3. rehat banyak2 lin. jgn push semua sekaliguss..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...