Saturday, January 7, 2012

First Weekend as a Trainee .

Nothing special pun. Early morning kami pergi breakfast then balik rumah lepak-lepak. Dalam pukul 2 lebih kami pergi tengok wayang dekat Ipoh Parade. Cerita Jack & Jill.
Tak best pun. Bukan sebab aku tak suka Komedi or Adam Sandler. Cuma aku kurang suka cerita yang just by looking at trailer, kita dah tahu jalan cerita and ending dia macam mana. Uh~ new idea please. Movie nowadays sangat boring. But, to see my beloved hubby laugh hysterically, it's priceless. So, tak kisahlah. Then, we rush back home sebab pukul 6 my hubby kena pergi kerja.
(+_____+)
I went to Giant after that and buy this:
Paracetamol, as kebelakangan ni aku selalu sakit kepala. Spoil mood. So better standby siap-siap. Eyeshadow Dual Brush which cost me RM6.90 @Avon and my 2nd buy, Biore Face Milk. Esok nak pergi jalan-jalan lagi sebab my hubby cuti! yeah~~!

note:ok. kebelakangan entri sangat merepek.

5 comments:

  1. akak, pcm kan boleh dapat free aje :D

    ReplyDelete
  2. @keyha azkiya Tapi kita kan baru, segan nak minta itu ini (X_____X)"

    ReplyDelete
  3. hihi..jill tu adam sandlers jugak ek..dah lama tak gi tgk kat wyg..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...