Friday, January 13, 2012

Energy Booster.

[gambar tak ada kena mengena dengan entri]
Asal balik kerja je, mesti terus melepek tak ada tenaga. Nak update blog pun malas, nak online pun malas, apa lagi nak mengemas rumah kan. Penat.
So, I decided to buy 21st Century Vitamin B-Complex with Lipotropics Wheat Germ and Lecithin. Ambil sebiji selepas sarapan together with my Ginkgo and Calcium Supplement. So far OK, sebab kalau tak OK, tak adalah blog ni berupdate kan dan diwaktu macam ni mesti aku tidur tak sedarkan diri.
Sejak dari semalam, kelopak atas mata belah kiri asyik bergerak. Kerap. This morning I call ibu, dia kata, ayah dengan ibu pun sama. Orang-orang tua kata kalau kelopak mata kiri bergerak maknanya nak jumpa orang jauh. Mungkin juga, sebab kalau tak ada apa-apa hal, 27hb aku balik kampung sekejap kat Kota Tinggi. Kakak saudara aku kahwin. So, mestilah jumpa orang or saudara-mara yang lama tak jumpa. Ye tak?
Penat juga Dari Ipoh ke JB 27hb [Jumaat] then sampai sana mestilah hari 28hb [Sabtu]. Then disebabkan hari Isnin aku tak dapat cuti, malam 28hb dah kena balik Ipoh. 29hb [Ahad] boleh lah berehat before masuk kerja hari Isnin. *nanges*
Ingatkan mula-mula nak tak nak balik sebab tak dapat cuti, tapi ayah paksa balik. 
(*_____*)"
Ish, tak sabar nak tunggu Isnin depan nak claim Voucher Buku 1 Malaysia.
Selain nak beli new version of BNF [British Nasional Formulary], aku nak beli buku ni:
Sweet. Lepas tu tak payahlah mengulang Popular, MPH semata-mata nak habiskan baca buku ni. ngeh~
*hantu buku*

2 comments:

  1. KAHKAHKAH! sama la kita kak. asyik ngulang popular sebab nak baca buku

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...