Thursday, January 12, 2012

Bebel.

     Sepatutnya minggu ni dan minggu depan aku attachment dekat Stor Ubat. Tapi masuk hari ni, dah hari kedua aku kena hantar pergi Out Patient Department [OPD] sebab kekurangan staf dekat sana. Benci. Banyak benda aku nak kena belajar dekat stor, tapi kalau asyik kena pergi OPD. Apa yang aku dapat? Dahlah dekat stor 2 minggu je. Kalau esok pun kena pergi OPD juga, aku tak tahulah nak cakap apa lagi. Benci.
     Lagi 4 minggu 2 hari, our 1st anniversary. Seriously, can't wait though. Tak tahu nak beli apa untuk my ❤. Ada dua, tiga idea tapi macam normal sangat. Ada cadangan out of norm tak? (^o^)"

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...