Friday, May 27, 2011

tak sedar diri.

dasar omputih.
breakfast nak makan onion ring je.
sedap juga rasa onion ring ni.
next time boleh beli lagi.
bakar bun boleh rangup.
apa lagi goreng kaya dengan lemak-lemak,
kan?

Wednesday, May 25, 2011

pai epal yang carut

sibuk-sibuk nak cuba.
jahanam kau sifat keibuan!
always want to seduce me into being a good housewife.
persetan juga perut boroi dan gigi manis.
ah?sweet tooth.
asyik tingkatkan pengambilan glukosa je.
keputusannya;
cis.kenapa pai epal murahan yang aku buat sama dengan
rasa pai epal mcdonald.


#dem.pastri xmasak.

Sunday, May 22, 2011

baby johnson

seronok tengok baby merata.
bukan nak belajar.
cuba nak menyemak.
nak tengok reaksi yang tersayang.
boleh jadi bapa mithali kah?
i love you sayang.

Friday, May 20, 2011

ini rasa hati saya.

haven't achieved anything.failure.
thought everything would be better.
which left pretending everything is right.
tak tahu sampai bila.
high hopes.
from them; the one who i loved.
telling the truth is hard.
kadang-kadang;
rasa mahu berhenti semua.
go somewhere.
start a new life.
build a new life.
maksudnya lari dari masalah kah?
apa patut aku buat?
tak mahu ulang kesilapan lalu.

Sunday, May 15, 2011

gulab jamun!

ya.obsession baru.
craving.
gulab jamun namanya.
terpengaruh dengan titlinihan.
salahkan dia.
bukan salah saya *drama*
jumpa video dia kat youtube.
kelakar.
menyelerakan kot.
dasar sweet tooth.
sejak hari tu terus minat masak.
*memang tak boleh blah kan*
such an impact.
sampai sanggup paksa suami tersayang;
cari sampai dapat.
maaf sayang *muka sweet goda I goda U*


Wednesday, May 4, 2011

oven baru

berkali-kali ke JJ.
tak juga beli-beli kan.
sekali beli dapat murah.
ya.murah giler.
memang seronok.
bajet psikik kan.
ni semua terpengaruh.
bajet suka masak-masak,baking.
whatever.
resepi pertama ayam panggang.
oh.bukan.
ayam tesco.
HAHAHA.