Friday, December 30, 2011

Segmen - 5 blog paling diminati 2011.. By Nizam Ijam

Kita di tag oleh Kak Mia untuk join Segmen by Nizam Ijam.
Terima Kasih kak :]
So, ini 5 blog yang selalu saya kunjungi sepanjang tahun 2011 ni.

#1 Blog Resepi
[link]
Suka resepi-resepi Kak Ijan. Selalu buat saya terliur and tergoda nak masak resepi yang sama. Mudah dan ringkas. Tengoklah resepi terbaru Kak Ijan, Cinnamon Apple Cake. Tak sabar nak try buat. huhuhu.

#2 Koleksi 1001 Resepi
1001resepi
Owner blog ni namanya Kak Ida. Macam-macam resepi boleh jumpa dekat sini. Kak Ida ni boleh dikira pakar la, sebab semua masakan dia mesti ada her own twist. Kreatif dan Inovatif.
Contohnya macam, donut. Biasanya kita makan donut bulat-bulat kan?
Tapi Kak Ida boleh buat donut bentuk hati tau. Huhuhu.

#3 Blog Serius
[link]
Rasanya semua orang kenal blog ni. Kelakar, full of sarcasm dan berinformasi. Banyak info-info atau fakta-fakta yang kita boleh dapat.
*penyokong Obe*

#4 Blog Kak Fyna
[link]
Antara blog tutorial makeup yang saya suka. Kak Fyna pun ada buat vlog jugak kat youtube. Kak Fyna tak sombong, and kita boleh ajukan apa sahaja soalan [tentang makeup..of course]. 

#5 Blog The Malaysian Reader
[link]
Saya rasa ni the best book review blog ever! 

Banyak lagi blog yang saya suka. Tapi cuma boleh bubuh 5.
So, sekarang saya nak tag Fatin, The Cocoonkutooobamboo and Hazwan.
Jom join Segmen ni!
v(^________^)v

12 comments:

  1. salam kenal & follow...jom ikut saya

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2011/12/5-blog-paling-di-minati.html

    ReplyDelete
  2. Salam..suzlin..
    akak dah cuba ubah setting kat ishoutbox tu tapi tak jumpa nak ubah kat mana ek?bahagian mana yang kita kena ubah supaya boleh tinggal link tu?

    ReplyDelete
  3. fia tak pernah kenal pon blog2 yg hebat kat atas ni.. huhue..

    ReplyDelete
  4. fia tak pernah kenal pon blog2 yg hebat kat atas ni.. huhue..

    ReplyDelete
  5. TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
    VECASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
    Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE INTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
    MALAYSIA TV ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
    MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  <

    ReplyDelete
  6. terima kasih suzlin... sudi jawab tag akak... :)

    ReplyDelete
  7. mama belom pena terjah 5 blog tu..lepas ni mama akan skodeng biar jadi kawan.semoga ukhwah sesama kita berkat..dan berkekalan

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...