Friday, December 30, 2011

Segmen - 5 blog paling diminati 2011.. By Nizam Ijam

Kita di tag oleh Kak Mia untuk join Segmen by Nizam Ijam.
Terima Kasih kak :]
So, ini 5 blog yang selalu saya kunjungi sepanjang tahun 2011 ni.

#1 Blog Resepi
[link]
Suka resepi-resepi Kak Ijan. Selalu buat saya terliur and tergoda nak masak resepi yang sama. Mudah dan ringkas. Tengoklah resepi terbaru Kak Ijan, Cinnamon Apple Cake. Tak sabar nak try buat. huhuhu.

#2 Koleksi 1001 Resepi
1001resepi
Owner blog ni namanya Kak Ida. Macam-macam resepi boleh jumpa dekat sini. Kak Ida ni boleh dikira pakar la, sebab semua masakan dia mesti ada her own twist. Kreatif dan Inovatif.
Contohnya macam, donut. Biasanya kita makan donut bulat-bulat kan?
Tapi Kak Ida boleh buat donut bentuk hati tau. Huhuhu.

#3 Blog Serius
[link]
Rasanya semua orang kenal blog ni. Kelakar, full of sarcasm dan berinformasi. Banyak info-info atau fakta-fakta yang kita boleh dapat.
*penyokong Obe*

#4 Blog Kak Fyna
[link]
Antara blog tutorial makeup yang saya suka. Kak Fyna pun ada buat vlog jugak kat youtube. Kak Fyna tak sombong, and kita boleh ajukan apa sahaja soalan [tentang makeup..of course]. 

#5 Blog The Malaysian Reader
[link]
Saya rasa ni the best book review blog ever! 

Banyak lagi blog yang saya suka. Tapi cuma boleh bubuh 5.
So, sekarang saya nak tag Fatin, The Cocoonkutooobamboo and Hazwan.
Jom join Segmen ni!
v(^________^)v

12 comments:

Nizam Ijam said...

ehehehe... thanks sebab join k..

mekjangok said...

salam kenal & follow...jom ikut saya

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2011/12/5-blog-paling-di-minati.html

ummi anum said...

Salam..suzlin..
akak dah cuba ubah setting kat ishoutbox tu tapi tak jumpa nak ubah kat mana ek?bahagian mana yang kita kena ubah supaya boleh tinggal link tu?

#ciksuzlin said...

@ummi anum dah post kat FB akak.

#ciksuzlin said...

@Nizam Ijam welcome :]

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

interesting... :)

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

fia tak pernah kenal pon blog2 yg hebat kat atas ni.. huhue..

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

fia tak pernah kenal pon blog2 yg hebat kat atas ni.. huhue..

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
VECASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE INTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
MALAYSIA TV ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  <

Mia Liana said...

terima kasih suzlin... sudi jawab tag akak... :)

mizz.miza said...

Ite lawat + join yer kak ... =)

tunz said...

mama belom pena terjah 5 blog tu..lepas ni mama akan skodeng biar jadi kawan.semoga ukhwah sesama kita berkat..dan berkekalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...