Monday, December 19, 2011

[review-ing] Paper Mate: Inkjoy!

PAPERMATE Inkjoy!
[My unique identifier code is : s9t7u126]
Dapat Pen Papermate Inkjoy 24 batang. Nak buat review.
v(^________^)v
I'm a fan of Papermate. Betul. One of my favourite pen:
As a student yang berjaya, pen tu satu keperluan. Betul.
Nak ambil note, nak isi borang, nak sign attendance, exam, quiz etc.
[except kalau korang kaya, ambil note pakai Galaxy Note/iPad je kan]
Pernah sekali pen aku hilang time exam, rush beli pen baru dekat kedai.
Pen kat atas ni tak ada. Cuma ada pen entah apa jenama.
Dahlah tak selesa, tak best, dakwat kotor lambat kering etc.
*kaki complaint*
Hasilnya: tulisan kat atas paper exam tu mengalahkan tulisan Doctor ok.
Aku tak tahulah macam mana examiner nak baca.
Since that day, memang aku takkan guna pen lain kut.
But not untill last week, aku rasa aku dah jumpa new sweetheart.
wawawa~
 #salin resepi
#satu dalam wallet 
 #satu dekat tempat sangkut bil
 #satu kat dalam tempat makeup
 #satu dalam buku resepi. buat bookmark. hahaha.
#and balance dalam pencil case.
JEALOUS? hahahaha.
OK. Ada 4 jenis Pen Inkjoy.
Papermate Inkjoy 300RT 
[RM1.50/pc]
Black [0.5 XF, 0.7 F, 1.0 M]
Blue [0.5 XF, 0.7 F, 1.0 M]
Purple [1.0 M]
Magenta [1.0 M]
Red [1.0 M]
Turquoise [1.0 M]
 Papermate Inkjoy 100RT 
[RM1.20/pc] 
Black
Red
Blue
[available in 0.5mm and 0.7mm]
and Papermate Inkjoy 100 
[RM1.00/pc]
Black 
Red
Blue 
[available in 0.5mm and 0.7mm]
Papermate Inkjoy 700RT
[RM3.90/pc]
Hitam dengan Biru
nampak tak warna dia?
[available in 1.0 M sahaja]
KENAPA SUKA? 
Ada grip getah, senang pegang.
Triangular shape pen, selesa pegang.
Variasi. Ada mata size 0.5mm~1.0 mm.
Pen ni kalau jatuh pun tak ada effect kat dakwat dia.
marvelous!

So, korang boleh la pergi stationary shop try pen ni pulak.
Angkut banyak-banyak.
Highly recommended.
GOOD LUCK EXAM.
Kudos to Papermate!
Terima kasih juga sebab bagi pen free.
v(^_____^)v

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...