Thursday, December 1, 2011

PTS memang suka buat aku menangis!

kenal logo ni? kalau tak kenal tak tahulah nak terangkan macam mana lagi.
Dibawah ni separuh suku daripada book collection aku:
[Book Collection]
Berbalik pada tajuk entri ni. Memang! PTS memang suka buat aku menangis. 
[Situasi Pertama]
Buku menarik sangat. Asal browse je buku PTS dekat Popular or MPH. Mesti nak beli. Kadang-kadang terguna duit makan gara-gara nak beli buku.
(T____T)"
[Situasi Kedua]
Abaikan buku belah kanan. Tu buku anak Dale Carnegie. Yang penting sekarang Buku Dale Carnegie Tajuk "How to win Friends & Influence People" in English.
*tak ada dekat atas tertinggal dekat rumah*
Tak ingat harga berapa, tapi mahal lah.
Tau tak belah kiri ni adalah buku yang sama and telah dialih bahasa kepada Bahasa Melayu dan lebih murah.
RM28.
bengang tak?bengang tak?
Tahu siapa pengeluarnya? PTS ni lah.
[Situasi Ketiga]
Nampak buku ni? Aku baru beli dekat MPH. Ada buku lain juga dalam satu collection. aku nak kumpul. Sebab best, ringkas dan padat serta berguna.
Satu buku tipis ni harga RM29.90.
Satu collection Secrets the Series ni ada 11. So, total up RM 328.90.
Hati dah berkobar-kobar.
Then tangan gatal nak browse Kedai Buku Online PTS.Teknik Kejayaan Super
Harga Biasa = RM28.00
pfffttt *semboq*
like seriously PTS
nak nangis.
Y U DIDN'T TELL ME EARLIER!
hahahaha.
dah malas nak bebel. nak sambung baca buku.

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...