Thursday, December 15, 2011

Main Makeup-Makeup.

Hari ni main-make-makeup sebab ingatkan nak review Silky Girl My Eye Pallet yang baru beli hari tu.
 Tapi, realize muka jadi sangat buruk.
*bukan pandai makeup pun*
Makeup mata dah cantik. *sebab tiru makeup mata Kak Fyna*
Yang jadi tak cantik part muka, bila pakai foundation/cream mesti ada timbul bintik-bintik putih kat sekitar hidung dengan mulut.
whitehead ke apa. 
Aku jarang pakai foundation, hari-hari pakai bedak baby Johnson2 ja.
Tapi sekali sekala, nak juga tepek foundation Lancome yang dapat free hari tu.
mampu?
Yang confusenya, bila sapu foundation mesti jadi macam tu. Tak kisahlah apa jenis pun; mousse, bedak, cream, gel etc. termasuklah krim kecantikan apa kejadah semua tu. Semua dah try. Tapi bila bubuh bedak baby tak ada pula bintik-bintik tu. Nak kata muka masalah, itu rasanya tak la kot sebab jerawat sekali sekala, blackhead lansung tak ada cuma kulit berminyak sikit tang hidung dengan dahi.
Try juga google, tapi macam tak ada solution.
So aku buat andaian sendiri, mungkin kena pakai make up base kot.
hmmm~
mungkin juga.
Aku tanya Kak Fyna kat FB:
sangat mesra alam OK Kak Fyna ni melayan peminat annoying macam aku yang asyik tanya itu ini.
Dah. Lepas ni nak pergi beli makeup base ni.
[sumber: Blog Kak Fyna]
and sesiapa yang nak cari idea makeup mata boleh cari Kak Fyna kat Youtube.
*Grecian Goddess Makeup sangat cantik*
Salam.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...