Thursday, December 1, 2011

I love books..like seriously into them.

::Hari ini lap buku dekat rak yang dah berhabuk::
❤ buku.
Every month dengan duit poket yang tipis,
still juga aku gagahkan diri beli buku-buku from MPH or Popular.
Yup. most of them bukan/tidak berkaitan dengan pembelajaran aku as Pharmacy Student.
(>_____<)"
dengan menggunakan elaun pelajar selama bertahun, ni yang aku beli:
*gambar tak clear @____@*. hp nokia yg 5MP tu dah rosak. Guna SE lama*
mungkin tak banyak macam The Malaysian Reader.
huk3*batuk2*huk3.
tapi boleh lah~
 
 
 
 
nampak ke?
ada yang beli. ada yang dapat hadiah. ada yang kutip dekat tong sampah.
banyak English book kan? memang bajet mat saleh!
kwang3.
ni baru buku physical. E-book lagi banyak. 
korang suka baca buku tak? suka baca buku yang macam mana? kongsilah dengan kita v(^_____^)v

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...