Thursday, December 1, 2011

I love books..like seriously into them.

::Hari ini lap buku dekat rak yang dah berhabuk::
❤ buku.
Every month dengan duit poket yang tipis,
still juga aku gagahkan diri beli buku-buku from MPH or Popular.
Yup. most of them bukan/tidak berkaitan dengan pembelajaran aku as Pharmacy Student.
(>_____<)"
dengan menggunakan elaun pelajar selama bertahun, ni yang aku beli:
*gambar tak clear @____@*. hp nokia yg 5MP tu dah rosak. Guna SE lama*
mungkin tak banyak macam The Malaysian Reader.
huk3*batuk2*huk3.
tapi boleh lah~
 
 
 
 
nampak ke?
ada yang beli. ada yang dapat hadiah. ada yang kutip dekat tong sampah.
banyak English book kan? memang bajet mat saleh!
kwang3.
ni baru buku physical. E-book lagi banyak. 
korang suka baca buku tak? suka baca buku yang macam mana? kongsilah dengan kita v(^_____^)v

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...