Monday, December 5, 2011

[haul-ling] my first attempt. mini haul.

[iklan]
it's really touched my heart bila tengok my followers dah 120! Thank you~
I love you all!
XOXO.
semalam aku vlog-walking tengok perempuan cantik-cantik buat tutorial makeup.
suddenly aku terinspirasi nak buat segmen haul-ling kat blog aku ni. tak pasal-pasal.
aku tak beli barang mahal-mahal, maklum lah student.
hohoho.
kalut gak nak buat segmen macam diorang,
 tapi dalam blog la, vlog tu belum ada kekuatan lagi.
(^____^)"
tadi pergi Giant and Guardian, menghabiskan duit.
dekat Guardian beli:
Pad Laurier Night Safe
Safi Buih Pembersih Peribadi Wanita
and last but not least fringe stabiliser :]
mesti korang confuse a bit kan, apa benda tu?
[from google]
sekali tengok macam strap kat bag, atau mungkin juga strap dekat kasut sekolah korang atau adik korang. kan?
mula-mula dulu pun aku sangat lah kuno, bila kawan aku pakai kat rambut, aku macam curious.
ish, apa yang dia pakai dekat rambut tu?what the hell is it?
chewah~
then Emy, my friend said. 
benda ni guna dia jangan kasi rambut mengerbang.
[from google]
so, disebabkan rambut aku yang macam Medusa ni really kills me,
aku terus mencari benda alah ni di pelosok dunia.
*sangat nak kena lempang~!*
walhal boleh beli dekat Guardian je.
it cost me RM3.12.
offer. kalau tak offer RM5++
and this is my second buy.
[Thanks to Emy, Ummu, Wawa and Aisyah. miss u all]
ni dari Giant.
Nestle Bliss [RM4.69] and Peel Fresh Powerberries [RM5.29]
really good for my stomach though.
and biskut baru yang teruja sangat nak try!
Julie's Oat25 +Oligo
sebab beli: dia ada 10 jenis grains yang kebanyakkannya aku tak pernah dengar.
ngeh~
[Oat, Rye flakes, sesame, Triticale Flake, Cracked Spelt, Barley Flakes, Wheat Flakes, Millet, Quinoa, Brown Flax]
cost me RM 5.29.
taste: boleh lah, lebih kurang Biskut IKO.
and
Quaker Oat Cookies Apple and Cinnamon Flavour.
sebab beli: because I love Cinnamon, because all this ingredients sounds like Apple Crumble to me but in a biscuit, got it?; oat, cinnamon, apple. 
cost me RM5.29. same price with above biscuit la, Julie's.
taste: perfecto! i guess i already found my another brand of biscuit ek?
weee~
done!

1 comments:

Anonymous said...

Comel la awak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...