Friday, December 16, 2011

Hari yang Awesome.

Selain hari ni merupakan pertengahan bulan *hari gaji*
Hari ni juga dapat DUA Parcel!
FUN.FUN.FUN.
Hadiah from Hsue Craft and Heinz!
THANKs A LOT!
Thank you Kak Sue
v(^______^)v
Gila cute!
Organizer. Favourite Color! yeah~~~! 
 Selain tu, previous entry aku ada bebel macam orang gila pasal muka bintik-bintik kan?
Selepas bertahun-tahun, hari ni, problem solved!
*rasa nak peluk Kak Fyna ketat-ketat!*
Kak Fyna suggest pakai Sunscreen ni. Apa lagi, aku terus la pergi beli.
Sebelum pergi kerja, buka terus sapu kat muka.
Biasanya muka aku ni tak sampai sejam dah berminyak sikit time kerja, lagi-lagi kalau asyik ulang kitchen.
*kerja waitress kan~*
but the BEST part is, even dah berjam-jam, muka tak berminyak lansung!
OMG!
Dari pukul 5 petang sampai 11++malam!
Esok nak try siang pula.
Really love this product! Memang sesuai untuk orang yang tak nak kulit berminyak, berkilat. Tak payah beli oil film dah. Tak payah touch up.
LOVE!
Alang-alang dah sampai Guardian, aku TERbeli benda lain jugak.
(>____<)"

2 comments:

mama tisya said...

salam...biskut ladyfinger tu kena cr kt cold storage or kedai jual brg kek

bole bc details http://mamatisya.blogspot.com/2011/10/biskut-ladyfingers.html

Mia Liana said...

wahhhh bestnya... tahniah ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...