Friday, December 16, 2011

Hari yang Awesome.

Selain hari ni merupakan pertengahan bulan *hari gaji*
Hari ni juga dapat DUA Parcel!
FUN.FUN.FUN.
Hadiah from Hsue Craft and Heinz!
THANKs A LOT!
Thank you Kak Sue
v(^______^)v
Gila cute!
Organizer. Favourite Color! yeah~~~! 
 Selain tu, previous entry aku ada bebel macam orang gila pasal muka bintik-bintik kan?
Selepas bertahun-tahun, hari ni, problem solved!
*rasa nak peluk Kak Fyna ketat-ketat!*
Kak Fyna suggest pakai Sunscreen ni. Apa lagi, aku terus la pergi beli.
Sebelum pergi kerja, buka terus sapu kat muka.
Biasanya muka aku ni tak sampai sejam dah berminyak sikit time kerja, lagi-lagi kalau asyik ulang kitchen.
*kerja waitress kan~*
but the BEST part is, even dah berjam-jam, muka tak berminyak lansung!
OMG!
Dari pukul 5 petang sampai 11++malam!
Esok nak try siang pula.
Really love this product! Memang sesuai untuk orang yang tak nak kulit berminyak, berkilat. Tak payah beli oil film dah. Tak payah touch up.
LOVE!
Alang-alang dah sampai Guardian, aku TERbeli benda lain jugak.
(>____<)"

2 comments:

  1. salam...biskut ladyfinger tu kena cr kt cold storage or kedai jual brg kek

    bole bc details http://mamatisya.blogspot.com/2011/10/biskut-ladyfingers.html

    ReplyDelete
  2. wahhhh bestnya... tahniah ya....

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...